divendres, 2 d’abril del 2004

No sabem on és l'Ateneu, però el mapa de Barcelona ens diu que no està lluny de la cruïlla de la Ronda de Dalt, sortida 2, amb la Via Júlia. Ja de lluny veiem la carpa d'un circ. Enmig de la ciutat? Bé, contra la carena de Collcerola. Al costat hi ha l'antic edifici d'una fàbrica, tota ella pintada de grafitti. Un grup de joves sembla que s'hagin juntat motivats per les activitats relacionades amb el flamenc.
Entrem al bar, òndia, una portada de la revista Circo em ve als ulls al moment que travesso el llindar, estic a casa, no és l'única, convertides en quadres emmarcats, alguns d'ells incloent-hi fotografies aparegudes en les revistes, tots ells amb uns peus de pàgina explicatius molt ben el·laborats pels organitzadors.
Anem cap a la sala d'actes, el vestíbul segueix ple de fotografies i fotocòpies d'articles, tots emmarcats, seguim a casa. Ens espera en Sergi Diaz, el coordinador. No ens coneixem però tant li fa, som el centre del seu interès, ens presenta en Marcel Barrera, de El Punt, la conversa flueix tranquila però amb intensitat. Saben del pare tant o més que nosaltres, sembla que ho han llegit tot. Estan encantats de tenir-nos davant, a través nostre honoren la seva memòria, quin honor, esperem estar a la altura. Recullo un butlletí de 8 pàgines, el número 70, de l'abril de 2004, on a la segona pàgina hi trobo un article dedicat al pare.