dimarts, 16 de novembre del 2010

FESTIVAL DE PALLASSOS DE CORNELLÀ

14a edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà de Llobregat “Memorial Charlie Rivel” · Del 19 al 28 de novembre de 2010



Tot apunt per al 14è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà



· Més d’una cinquantena d’espectacles i activitats ompliran els carrers, les places, els teatres i les sales de la ciutat de Cornellà.



· El Festival ha atorgat el Nas d'Or Honorífic a Angie Rosales, fundadora de Pallapupas Pallassos d’Hospital, i el Nas d’Or a títol pòstum a Joan Busquets.



El pròxim divendres 19 de novembre es dóna inici a la 14a edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà. Al llarg dels dies del Festival, més d’una cinquantena d’espectacles i activitats ompliran els carrers, les places, els teatres i les sales de la ciutat de Cornellà.



La programació de la seva 14a edició destaca per la potenciació dels espectacles i dels artistes catalans i la promoció de les pallasses, tot fent especial èmfasi en el seu caràcter internacional. Als escenaris del Festival representaran els seus millors espectacles les 35 companyies de clowns nacionals i internacionals de les quals 16 són estrangeres, 16 catalanes i 3 de la resta d’Espanya.



Dins del Festival també s’han programat nombroses activitats per a tota la família com ara conta contes a les biblioteques, tallers per a nens i nenes, documentals, espectacles solidaris, exposicions de fotografia...



Una altra de les novetats de la 14a edició del Festival, és la renovació del seu web oficial www.festivaldepallassos.com, on es podrà consultar tota la informació actualitzada del Festival i la seva presència en diferents canals de comunicació 2.0, com Facebook, Twitter i Youtube.


El Festival, considerat per la Unió Europea com un de les més importants del continent en el seu gènere, s’ha celebrat cada dos anys des de 1984. Va néixer per homenatjar el pallasso català Charlie Rivel i el seu objectiu principal és mostrar al públic els registres del llenguatge del pallasso. El Festival és una plataforma per donar a conèixer pallassos de renom internacional. Tant els protagonistes del Festival com els artistes que hi participen, any rere any, treballen per enaltir la figura del clown.



El Festival Internacional de Pallassos de Cornellà està organitzat per l’Ajuntament de Cornellà, i compta amb el suport del Ministeri d'Educació i Cultura, de la Generalitat de Catalunya (a través del departament de Cultura i Mitjans de Comunicació) i de la Diputació de Barcelona.



ADJUNTEM DOSSIER DE PREMSA.

PER A MÉS INFORMACIÓ:

www.festivaldepallassos.com

premsa@festivaldepallassos.com





Vanessa Sáez

Comunicació

93 587 93 93