dijous, 25 de novembre del 2010

FESTIVAL DE PALLASSOS DE CORNELLÀ

El Festival Internacional de Pallassos de Cornellà estrena en primícia internacional l’espectacle d’Alba Sarraute





Demà divendres a les 22 hores la Sala Romagosa de Cornellà acollirà l’estrena mundial de l’espectacle de la companyia de l’Alba Sarraute, “Soy la otra (La Diva)”. Coproduït pel Festival, “Soy la otra” ens presenta la vida d’aquesta Diva en format concert, tot compaginant textos poètics, cançons, jazz, blues, circ, màgia, acrobàcies, ...



El cap de setmana comença amb una programació amb sorprenents espectacles com el de Claret Clown “El museu al carrer” que revolucionarà el mercat de Sant Ildefons a les 18 hores.



A la Sala Pisa a les 20 hores, Christian Atanasiu presenta a “El dOndedOndÓnde” un personatge donquixotesc que jugarà amb les paraules, les hi donarà la volta, les retorçarà, les descompondrà i recompondrà fins a obrir pas a un món on regna l’humor.



La carpa de la plaça Catalunya a les 21 hores tornarà a obrir el teló per a la gala ALAPISTA! Un espectacle irrepetible per a tots els públics on participen els artistes internacionals: Avner The Eccentric -EUA-, Pa & Trik –França-, Pata de Perro –Mèxic- i Val de Fun -Ucraïna-; els catalans: Dandy Clowns i Monti; i la pallassa espanyola Marta Carbayo, acompanyats per l’orquestra del mestre Jorge Sarraute, presentat pel polifacètic Marcel Escolano, i dirigit per Àlex Navarro i Jordi Juanet.



Divendres tancarà la programació, a les 24 hores a la Fragua de les Arts, Cristi Garbo i el seu alter ego, la terrible vampiressa Nosferata, que àvida per conèixer sang fresca, farà patir els espectadors amb una nit de mentalisme, horror i de riures.



Per a més informació: 93 587 93 93 / 667 55 97 60 (Vanessa Sáez)

premsa@festivaldepallassos.com

www.festivaldepallassos.com